春野菜x肉の7分おかず(TV)

豚ロース肉をフォークで油と肉の間の分を差し込む。塩と故障をつける。

オリーブオイルで強火で焼く。反対側をひっくり返して、アスパラガスとトマトを入れる。
(アスパラガスを手で折れる)
白ワインを入れて、蓋する。
ソース:マヨネーズ、マスタード、醤油少し混ぜる。

Học được quả ướp thị 2 mặt mà không cần phải lật mặt miếng thịt: Rắc tiêu, muối lên mặt trên của 2 miếng thịt, sau đó cầm miếng này chồng lên miếng kia, là 2 mặt đều được ướp tiêu, muối.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: