Gà xào rau cải

Nguyên liệu:
Gừng thái mỏng, bản to (chiều rộng bằng ngón tay).
Thì gà (đùi, có da) thái mỏng.
Nước mắm ngon.
Dầu olive.
Rau cải (チンゲン菜), thái sợi bằng ngón tay.

Chế biến:
1. Dầu olive đun nóng, cho gừng vào xào hơi cháy (lửa to).
2. Cho thịt gà vào xào hơi sém, đổ nước mắm.
3. Cho rau vào xào (cho phần cọng trước, lá cho sau).

Yêu cầu:
Gừng, thịt gà sém cạnh, quyện vị nước mắm.
Rau mềm, giòn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: